luni, 17 martie 2014

                                                                 Orientarea sagetii inumane a responsabilitatii.



                          Sau modernizarea omului.
                           E destul de trista creatia Domnului. Oare de ce e asa si nu altfel ? Poti schimba tu asta ?
 Cui ii pasa, cui pula mea ii pasa ?










                                                                       Oricum vei muri .



   Fiecare Blog, Centru social , chiar si Biserica , ei iti arata si te indruma acolo unde cineva sau ceva le-a descoperit ceva . Nou de obicei . Regulile sunt puse , iar ordinea domina . Cine se face vinovat acela va plati in functie de gravitatea cacatului. Sau faptului . Trebuie sa-ti joci rolul . Sa zambesti parsiv , parerea sa-ti fie trasa de pe limba cand esti intrebat sau cand faci un favor cuiva ai grija sa-l faci repede , umil , cu cat mai murdar dar aparent musamalizat cu atat mai bine, un caine care e gata sa latre pentru stapanii sai si aproape i primul rad un sac de box langa umarul stang gata sa-si primeasca zilnic portia nemeritata pentru vina altora. Sclavul perfect ce se indoapa cu mancare plina de substante chimice benefice mortii lente si dureroase . Care chiauna si are un fel de viata privata dar tot timpul afisata stapanului .
  Cine ar refuza o asemenea javra umana ? Gata sa fie mort pentru scopurile celorlalti , ascultator si intr-o pivnita ingaduitoare pe post de locuinta ?


   Spre deosebire de ceilalti , eu nu o sa-ti ofer solutia pentru a rezista chinurilor-  adica sa stai in suferinta iar eu sa-ti dau curajul necesar . Nu . Eu iti voi da otrava corecta care te va calauzi catre pacea si razboiul final. Cel psihic. 
   De acolo te descurci tu . 

  Pace.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu