vineri, 5 iunie 2015

Sunt sincer.

I want to live my hatred. I do what I want when I want. I do what ..... Tell me when they die. They hear me. Noi suited ceiling mai buni prieteni.  Cel rau este in tine nu in mine!  Nu in tine...... Nu in mine. Te vad. Ma vad. In Fum sunt mort. In furtul sufletelor vad ura lui Dumnezeu.  O vreau. O adori. Ard.

sâmbătă, 2 mai 2015

vineri, 24 aprilie 2015

Noi trebuie sa ne salvãm,nesalvandu ne.

Nu Suntem singuri
Avem in dumezeu in
Tot ce nu avem in lumeasca
Avem ce nu avem
Averi ce nu le vrem
Zambind nu te salut
Îți las in amintire un crunt aer de doliu
Uscat distrus nisipos stins de dor
Al mașinii mele noi BMW luată in credit





Singura opțiune este sinuciderea... Crede mă , le am încercat pe toate. In afara de singura opțiune de pe masa,nu mai am nimic. Vrei ura? Ești pregătit sa îți vinzi sufletul? Eștiregatit sa îți arunci televizorul pe geam fără nici un motiv? Ești dispus sa îți azi toate hainele si sa dobori ca o stafie noaptea ,drumurile?
Trebuie sa arzi tot ce ai omule. Femeie.
Ucide ți părinții . Dacă ai fost crescut de ei cu castile in ureche,dacă părinții tai sunt Biblia ascunsa si citită într o doară,uicide i.
   



Nu exista soluții la probleme virtuale.
Noi cunoaștem răspunsuri dar datele problemei sunt eronate.

Omoară ți tatăl , distruge încă o viață. Vei pieri ca o vită descaltă si tine minte: dacă tu ai,altul nu trebuie sa aibă . Dacă altul are ,nu ii lua ce are. Dacă nici tu nici  el nu are,uniti va si aduceti bucuria.




Drogurile?


Prostituate?

(Ca sinuciderea e pentru cei slabi, ai fost educat sa crezi ca tot ce zboară nu se mănâncă , ca blogurile spun ce oamenii gândesc si ca ești liber sa ți versi amarul. Ca lumea e rea,ca exista conspiratii. Ca trebuie sa ai un card de credit ca sa fii cool. Ca trebuie sa te duci la sala regulat . Ca trebuie sa ți faci sute de poze triste pe anumite site uri. Ca trebuie sa citește cărți care oricum nu lăsați folosească vreodată la ceva bun. Ca trebuie sa fii indiferent cu o persoana ca sa ii starnesti atenție. Ca tatuajele provoacă cancer. Ca grasimea animale e demonica.)

Soluție acestea doua merg dar pe termen de saptamâni .
Pana rămas fără bani si atarni ca un steag elevetian pe la etajul 6.
Nici nu o sa știi dacă pica balustrada întâi sau dacă o sa te arunci. Blocuri vechi,oameni noi.

miercuri, 22 aprilie 2015